1. Nopea.   Visumservice turvaa kaikki matkasi joka kohteeseen. Nopeasti ja varmasti.
  2. Helppo.  Visumservice tarjoaa helpoimman tavan hankkia viisumi - ja jopa yhdessä päivässä. Asioimme päivittäin lähetystön kanssa.

Etelä-Korea UKK

Milloin on paras aika hankkia viisumi kohteeseen: Etelä-Korea?
Viisumi kannattaa anoa noin 1-2 kuukautta ennen matkaa. Mikäli sinulle tulee kuitenkin kiire, koetamme saada lähetystön antamien mahdollisuuksien mukaan hoidettua viisumihaun pikakäsittelynä.

Tuleeko minun toimittaa passini viisumin hankintaa varten?Etelä-KoreaOnko se turvallista?
Kyllä, sinun on toimitettava passisi. Kopio ei riitä, koska myönnetty viisumi liimataan passisi sivulle. Viisumia ei voi hakea ilman alkuperäistä passia. Viisumihakemuksen ja passin toimittamiseksi toimistoomme suosittelemme käyttämään kuriiripalvelua tai pikapostia, mistä lähettäjä saa seurantanumeron.

Esimerkki liikematkavaatimuksista seuraavassa tapauksessa: Etelä-Korea Viisumi Suomalainen kansalaisille

  1. Viisumi saattaa olla tarpeen

    Yksinkertaisiin liiketapaamisiin tai konferensseihin osallistuvat henkilöt eivät tarvitse viisumia enintään 90 päivän ajaksi. Ainoastaan voittoa tavoittelevaa toimintaa harjoittavia matkailijoita vaaditaan hankkimaan liiketoimintaviisumi.  Voidaksesi matkustaa ilman viisumia, on sinulla oltava matkassa vähintään kuusi kuukautta voimassa oleva passi, todisteet jatko- tai paluulennoista, seuraavaa kohdetta koskevat asiapaperit ja riittävät varannot koko suunnitellun oleskelun ajaksi

  2. Passi

    Hakijan tämänhetkinen passi. Passin on täytettävä seuraavat vaatimukset:

    • Siinä on oltava vähintään kaksi tyhjää sivua viisumia varten
    • Sen on oltava voimassa kuusi kuukautta poistumispäivästä lukien

  3. Valokuva

    Sinun on toimitettava valokuva. Lataa valokuvasi verkkoon ja me muokkaamme ja tulostamme sen täyttämään lähetystön vaatimukset. Seuraa https://visumservice.fi/photo-service -sivua kuvasi lataamiseen verkkoon.


    Voit vaihtoehtoisesti toimittaa yhden värillisen passikuvan, joka täyttää seuraavat tarkat kriteerit-kohdat: sen on oltava enintään kolme kuukautta vanha ja otettu valkoista taustaa vasten, ja sen on oltava tulostettu korkealaatuiselle valokuvapaperille, sen on oltava kooltaan 35 mm kertaa 45 mm ja sen on näytettävä pääsi kokonaan suoraan edestä siten, että kasvot ovat keskellä, ja niillä on neutraali (hymytön) ilme. Et saa käyttää saati silmälaseja tai päähineitä paitsi uskonnollisessa tarkoituksessa. Valokuviasi ei saa nitoa kiinni hakemukseesi, eikä niissä saa olla merkkejä teipistä tai niiteistä.

  4. Vahvistuskirje

    Sinun on toimitettava takuukirje hakijan suomalaiselta työnantajalta. Varmista, että kirjeesi täyttävät konsulaatin vaatimukset käyttämällä digitaalista takuukirjettämme. Katsohttps://visumservice.fi/bcl-orderpäästäksesi alkuun.

    Voit vaihtoehtoisesti käyttää takuukirjettä sivulla https://visumservice.fi/forms?formname=Business%20Introduction%20Letter%20Sample.pdf käyttäen täsmälleen samaa kieltä ja muotoilua hylkäävän päätöksen ja mahdollisten viivästysten välttämiseksi viisumipyyntösi yhteydessä. 

    Huomioi, että useimmat konsulaatit vaativat takuukirjeen päiväystä kuukauden sisällä hakemuksen lähettämisestä.

  5. Kutsukirje

    Kutsukirje hakijan vierailulle kutsuneelta yritykseltä. Kopio sallitaan. Kirjeen on:

    • Oltava kirjoitettu yrityksen omalle kirjepaperille
    • Sisällettävä hakijan nimi
    • Eriteltävä matkan tarkoitus
    • Oltava varustettu päiväyksellä
    • Sisällettävä kutsuneen yrityksen leima
    • Oltava varustettu kutsun esittäneen tahon allekirjoituksella ja täydellä nimenselvennöksellä

  6. Yrityksen rekisteröintitiedot

    Todisteet vierailun kohteena olevan yrityksen rekisteröinnistä. Tämä on toimitettava kopiona yrityksen rekisteröintitodistuksesta

  7. Todisteet matkan järjestelyistä

    Matkan järjestelyjä koskevat tiedot. Nämä on toimitettava seuraavassa muodossa:

    • Kopio lennon vahvistuksesta, joka osoittaa jatko-/paluulennon.
    • Kopio hotellin vahvistuksesta

  8. Viisumihakemuslomake

    Yksi kokonaan täytetty ja allekirjoitettu viisumihakemuslomake Lomakkeen on:

    • Oltava täytetty isoilla kirjaimilla
    • Oltava tulostettu ja allekirjoitettu hakijan toimesta

  9. Visumservice Tilauslomake

    Kopio verkkosivuillamme tehdystä viisumitilauksesta, joka on lähetetty sinulle sähköpostiin.

    Mikäli tilausta ei ole tehty verkkosivuilla, infopaketissamme on viisumitilauslomake, joka tulee täyttää ja toimittaa.

    Huomioithan, että kaikki maksut veloitetaan vasta kun viisumiprosessi on valmis.

  10. Matkustusilmoitus (suositellaan lämpimästi)

    Suomen ulkoasiainministeriö suosittelee Suomen kansalaisia tekemään matkustusilmoituksen. Ole huoletta ja anna meidän tehdä matkustusilmoitus puolestasi. Tilataksesi tämän lisäpalvelun, on sinun täytettävä tässä infopaketissa oleva lomake ja lähetettävä se meille muiden asiakirjojesi ohella.

Tärkeää tietoa

Matkustusilmoitus

Tunne olosi turvallisemmaksi matkustaessasi ulkomailla, ja anna Visumservice hoitaa rekisteröitymisesi Suomen Ulkoasianministeriötä varten. Palvelu maksaa ainoastaan €17 + ALV matkustajaa kohden ja täytämme matkustusilmoituksen puolestasi. Suomen Ulkoasianministeriö on tietoinen matkasuunnitelmistasi ja rekisteröi tietosi kriisinrekisteröintijärjestelmäänsä varten. Ulkoasianministeriö pitää sinut ajan tasalla tärkeistä tapahtumista niissä maissa joissa matkustat.

Seuraa oheista linkkiä saadaksesi listätietoa ja rekisteröidy: https://visumservice.fi/traveller-registration

Esimerkki lomamatkavaatimuksista seuraavassa tapauksessa: Etelä-Korea Viisumi Suomen kansalaisille

  1. Viisumia ei tarvita

    Viisumia ei tarvita enintään 90 päivän oleskeluun. Matkustajan velvollisuudet:

    • Hakijalla on oltava passi , joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen, ja jossa on yksi tyhjä sivu viisumia varten
    • Matkustajalla tulee olla todistus riittävästä varallisuudesta
    • Matkustajalla tulee olla todistus jatko- tai paluulennoista
    • Matkustajalla tulee olla asiakirjat, jotka todistavat matkan tarkoituksen
    • Hänellä on oltava kaikki tarvittavat matkustusasiakirjat seuraavaan kohteeseen
    • Hänen on vahvistettava lentoyhtiön kanssa, että koneeseen saa nousta ilman viisumia, sillä kyseinen käytäntö saattaa vaihdella