1. Nopea.   Visumservice turvaa kaikki matkasi joka kohteeseen. Nopeasti ja varmasti.
  2. Helppo.  Visumservice tarjoaa helpoimman tavan hankkia viisumi - ja jopa yhdessä päivässä. Asioimme päivittäin lähetystön kanssa.

El Salvador UKK

Milloin on paras aika hankkia viisumi kohteeseen: El Salvador?
Viisumi kannattaa anoa noin 1-2 kuukautta ennen matkaa. Mikäli sinulle tulee kuitenkin kiire, koetamme saada lähetystön antamien mahdollisuuksien mukaan hoidettua viisumihaun pikakäsittelynä.

Tuleeko minun toimittaa passini viisumin hankintaa varten?El SalvadorOnko se turvallista?
Kyllä, sinun on toimitettava passisi. Kopio ei riitä, koska myönnetty viisumi liimataan passisi sivulle. Viisumia ei voi hakea ilman alkuperäistä passia. Viisumihakemuksen ja passin toimittamiseksi toimistoomme suosittelemme käyttämään kuriiripalvelua tai pikapostia, mistä lähettäjä saa seurantanumeron.

Esimerkki liikematkavaatimuksista seuraavassa tapauksessa: El Salvador Viisumi Suomalainen kansalaisille

  1. Viisumia ei tarvita

    Viisumia ei tarvita enintään 90 päivän oleskeluun. Matkustajan velvollisuudet:

    • Hakijalla on oltava passi , joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen, ja jossa on yksi tyhjä sivu viisumia varten
    • Matkustajalla tulee olla todistus riittävästä varallisuudesta
    • Matkustajalla tulee olla todistus jatko- tai paluulennoista
    • Matkustajalla tulee olla asiakirjat, jotka todistavat matkan tarkoituksen
    • Hänellä on oltava kaikki tarvittavat matkustusasiakirjat seuraavaan kohteeseen
    • Hänen on vahvistettava lentoyhtiön kanssa, että koneeseen saa nousta ilman viisumia, sillä kyseinen käytäntö saattaa vaihdella

Esimerkki lomamatkavaatimuksista seuraavassa tapauksessa: El Salvador Viisumi Suomen kansalaisille

  1. Viisumia ei tarvita

    Viisumia ei tarvita enintään 90 päivän oleskeluun. Matkustajan velvollisuudet:

    • Hakijalla on oltava passi , joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen, ja jossa on yksi tyhjä sivu viisumia varten
    • Matkustajalla tulee olla todistus riittävästä varallisuudesta
    • Matkustajalla tulee olla todistus jatko- tai paluulennoista
    • Matkustajalla tulee olla asiakirjat, jotka todistavat matkan tarkoituksen
    • Hänellä on oltava kaikki tarvittavat matkustusasiakirjat seuraavaan kohteeseen
    • Hänen on vahvistettava lentoyhtiön kanssa, että koneeseen saa nousta ilman viisumia, sillä kyseinen käytäntö saattaa vaihdella