1. Nopea.   Visumservice turvaa kaikki matkasi joka kohteeseen. Nopeasti ja varmasti.
  2. Helppo.  Visumservice tarjoaa helpoimman tavan hankkia viisumi - ja jopa yhdessä päivässä. Asioimme päivittäin lähetystön kanssa.

São Tomé ja Príncipe UKK

Milloin on paras aika hankkia viisumi kohteeseen: São Tomé ja Príncipe?
Viisumi kannattaa anoa noin 1-2 kuukautta ennen matkaa. Mikäli sinulle tulee kuitenkin kiire, koetamme saada lähetystön antamien mahdollisuuksien mukaan hoidettua viisumihaun pikakäsittelynä.

Tuleeko minun toimittaa passini viisumin hankintaa varten?São Tomé ja PríncipeOnko se turvallista?
Kyllä, sinun on toimitettava passisi. Kopio ei riitä, koska myönnetty viisumi liimataan passisi sivulle. Viisumia ei voi hakea ilman alkuperäistä passia. Viisumihakemuksen ja passin toimittamiseksi toimistoomme suosittelemme käyttämään kuriiripalvelua tai pikapostia, mistä lähettäjä saa seurantanumeron.

Esimerkki liikematkavaatimuksista seuraavassa tapauksessa: São Tomé ja Príncipe Viisumi Suomalainen kansalaisille

  1. Viisumi saattaa olla tarpeen

    Tiettyjen maiden kansalaisten on mahdollista matkustaa Sao Tomeen ilman viisumia. Viisumivapaus on mahdollinen enintään 15 päivän ajaksi ja mahdollistaa useamman kerran saapumisen maahan kyseisen ajan sisällä

    Ota huomioon, että vaikka aikoisit oleskella alle 15 päivää, on sinun täytettävä seuraavat vaatimukset:

    • Hakijalla on oltava passi, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen, ja jossa on yksi tyhjä sivu
    • Hänellä on oltava todisteet riittävästä varallisuudesta
    • Hänellä on oltava todisteet jatko- tai paluulennoista
    • Hänellä on oltava kaikki tarvittavat matkustusasiakirjat seuraavaan kohteeseen
    • Hänen on vahvistettava lentoyhtiön kanssa, että koneeseen saa nousta ilman viisumia, sillä kyseinen käytäntö saattaa vaihdella

Esimerkki lomamatkavaatimuksista seuraavassa tapauksessa: São Tomé ja Príncipe Viisumi Suomen kansalaisille

  1. Viisumi saattaa olla tarpeen

    Tiettyjen maiden kansalaisten on mahdollista matkustaa Sao Tomeen ilman viisumia. Viisumivapaus on mahdollinen enintään 15 päivän ajaksi ja mahdollistaa useamman kerran saapumisen maahan kyseisen ajan sisällä

    Ota huomioon, että vaikka aikoisit oleskella alle 15 päivää, on sinun täytettävä seuraavat vaatimukset:

    • Hakijalla on oltava passi, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen, ja jossa on yksi tyhjä sivu
    • Hänellä on oltava todisteet riittävästä varallisuudesta
    • Hänellä on oltava todisteet jatko- tai paluulennoista
    • Hänellä on oltava kaikki tarvittavat matkustusasiakirjat seuraavaan kohteeseen
    • Hänen on vahvistettava lentoyhtiön kanssa, että koneeseen saa nousta ilman viisumia, sillä kyseinen käytäntö saattaa vaihdella