Etelä-Korean hakemus

Unfortunately, this webpage is temporarily unavailable for maintenance. We expect to complete the maintenance over the next 4-6 hours. Should you need to complete your application form urgently please click here to download our offline form. We apologize for the inconvenience.

Etelä-Korean hakemus

Visumservice varmistaa Etelä-Korean viisumianomuksenne oikeellisuuden ja suojaa henkilötietonne verkkosivujemme kautta. Syöttäkää viisumitilaustietonne ja aloittakaa. Täydentäkää kaikki vaaditut kohdat, toimittakaa kopio passin tietosivusta ja elektroninen passikuva.

Täytä kaikki pyydetyt tiedot ja me hoidamme loput. Tämän jälkeen lähetämme hakemuksen sinulle allekirjoitettavaksi suojatulla sähköpostilla.

Etelä-Korean hakemuslomake on pitkä ja vaikea täyttää yhdellä istumalla. Visumservice on helpottanut hakemuslomakkeen täyttöä mahdollisimman paljon ja pyytää hakijaa täyttämään hakemuslomakkeelle ainoastaan pakolliset tiedot. Voit tallentaa hakemuslomakkeen milloin vain ja palata hakemuslomakkeelle, silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Huomioithan, että sinun tulee täyttää hakemuslomake 30 vuorokauden sisällä sen aloittamisesta, muuten sinun tulee aloittaa täyttäminen alusta.

Mikäli teillä on kysyttävää hakuprosessin aikana, voitte ottaa meihin yhteyttä +358 9 3489 621 normaalin toimistoajan puitteissa maanantaista perjantaihin klo 08.00 - 17.00

Syötä viisumitilaustietosi ja aloita

Kuinka tämä toimii

  • Täytä Etelä-Korean hakemus Anna pyydetyt tiedot
  • Varmistamme oikeellisuuden ja suojaamme henkilötietoinne Tarkistamme vastauksenne, teemme tarvittavat korjaukset ja varmistamme, että henkilötietonne käsitellään suojatusti.
  • Lähetämme täytetyn hakemuksen suojatulla
    sähköpostilla allekirjoitettavaksi.
    Tämän jälkeen toimita allekirjoitettu hakemus ja loput tarvittavat asiakirjat toimistollemme