Palvelun toimitustavat

Palvelut virka-ajan ulkopuolella

Visumservice toimii ainoana virka-ajan ulkopuolella viisumipalveluja tarjoavana yrityksenä Suomessa.   Täyttääksemme asiakkaittemme tarpeet, Visumservice tarjoaa virka-ajan ulkopuolella päivystävän asiantuntijan kaikkiin hätätapauksiin. Sovitut lähetykset voidaan toimittaa toimistollemme myös tavallisen virka-ajan ulkopuolella.Palvelumme virka-ajan ulkopuolella takaa, että asiakkaan viisumihakemus käsitellään vielä samana iltana, ja se voidaan toimittaa eteenpäin seuraavana päivänä.

Nouto lentoasemalta

Palvelemme asiakkaitamme kiireellisissäkin matkustusaikatauluissa. Voimme toimittaa passin Helsinki-Vantaan lentoasemalle, mistä asiakirjan nouto onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Saman päivän lähetykset

Onko matka kiireellinen ja tarvitset heti viisumin? Visumservice voi hoitaa viime hetken matkojen tarpeet käsittelemällä viisumin saman päivän aikana.   Visumservice vastaanottamaan hakemuksen, käsittelemään sen ja toimittamaan asiakkaalle viisumin yhden työpäivän aikana. Tavallisesti viisumin käsittely kestää useita päiviä, mutta jotkut maat voivat myöntää sen jopa 24:ssä tunnissa. 

Visumservice tarjoaa viisumipalveluita saman päivän aikana kiireellisissä tapauksessa seuraaviin maihin:

Valko-Venäjä

Muut toimitustavat

Kuriiri
Jetpak
DHL
Express Mail

Valitse Visumservice

Nopea.  Visumservice on nopein tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.

Helppo.  Visumservice on helpoin tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.  Asiantuntijamme ovat tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse.

Turvallinen. Visumservice noudattaa alan korkeimpia tietoturvan vaatimustasoja.

Valokuvien muokkaus-ja tulostuspalvelu

Visumservice valokuvapalvelu. Lataa kuva palveluun ja asiantuntijamme varmistavat, että se täyttää lähetystön vaatimukset.

Lue lisää

Premium Palvelu

Anna asiantuntijatiimimme hoitaa viisumihakemuksesi alusta loppuun. Henkilökohtaisen konsultoinnin, ajantasaisten muistutuksien ja vaiheittaisen ohjeistuksen ansiosta voit olla rauhassa tietäen, että asiantuntijamme auttavat sinua saamaan viisumisi ilman ylimääräisiä viiveitä.

Lue lisää