Tietoa meistä

Yli 50 vuoden kokemuksella CIBT ja sen tytäryhtiö Visumservice ovat nousseet maailman suurimmiksi ja kattavimmiksi viisumi- ja muita konsulaattipalveluja välittäviksi yrityksiksi.

Viime vuonna avustimme lähes miljoonaa asiakasta hankkimaan tarvittavat matkustusasiakirjat kansainväliseen matkailuun.  Viisumien ja muiden matkustusasiakirjojen hankkiminen käy nopeasti ja helposti mihin tahansa kohteeseen maailmassa käyttämällä CIBT:in ja sen tytäryhtiön VisumServicen palveluita, kattaen myös suositut matkakohteet Kiinan, Intian, Venäjän, Australian ja Saudi-Arabian.

Asiakkaitamme ovat niin yksittäiset matkustajat ja suurten kansainvälisten yritysten työntekijät kuin myös risteilyvarustamot, matkanjärjestäjät ja matkatoimistot.   Olemme ylpeitä siitä, että kaksi kolmesta FORTUNE 500 -listan yrityksestä ja maailman suurimmat matkanjärjestäjät ja risteilyvarustamot ovat asiakkaitamme.

CIBT:lla ja sen tytäryhtiöllä VisumServicellä on hallussaan työkalut, kokemus ja kansainvälinen verkosto, joiden avulla voi merkittävästi nopeuttaa matkustusasiakirjojen hankintaa ja laillistamista.

Visumservice -ratkaisu

  1. Lyömätön nopeus.  Visumservice voi käsitellä viisumin nopeasti - useimmiten jopa päivässä.
  2. Täysi kirjo palveluita.Visumservice voi avustaa sinua hakemaan viisumin yli 200 maahan ja sähköisen matkustusluvan, kuten ETA-matkustusluvan Australiaan tai ESTA-luvan Yhdysvaltoihin.  Visumservice -yritys avustaa myös muiden matkustusasiakirjojen hankinnassa (esimerkiksi kutsukirjeet, asiakirjojen laillistukset ja käännökset).
  3. Omatietokanta. Visumservice -yrityksen asiakkaat saavat käyttöönsä oman, ajan tasalla olevan tietokannan, joka sisältää kaikki matkustusvaatimukset lähestulkoon jokaiseen matkakohteeseen maailmassa.  Visumservice tarjoaa matkustajille räätälöidyn Visumservice -infopaketin, joka sisältää täsmälliset ja helpot ohjeet, vaatimukset, sekä kaikki tarvittavat lomakkeet viisumin hankkimiseen.
  4. Viisumi- ja passiasioiden asiantuntijat. Visumservice -yrityksen palveluksessa on yli 1500 viisumi- ja passiasiantuntijaa, jotka tarkistavat hakemuksesi, ennen kuin he toimittavat sen eteenpäin lähetystöön.  Visumservice -yrityksen koulutetut asiantuntijat pyrkivät takaamaan asiakkaille henkilökohtaisen, täsmällisen ja turvallisen palvelun.
  5. Turvallinen menetelmä.  Visumservice on sitoutunut pitämään huolta henkilökohtaisista tiedoistasi. Tiedostamme, että viisumin ja muiden matkustusasiakirjojen hankintaan tarvittavat asiakirjat sisältävät arkaluonteista tietoa ja siksi näiden tietojen turvallisuus on yrityksessämme etusijalla.  Visumservice ei välitä eteenpäin henkilökohtaisia tietoja tai asiakirjoja.
  6. Ajantasainen tilausten seuranta. Jätettyäsi hakemuksen Visumservice vahvistaa sinulle sähköpostitse, että hakemukseen liitetyt asiakirjat on otettu vastaan ja toimitettu suurlähetystöön.  Seurantatyökalu mahdollistaa hakemuksen tilan seuraamisen reaaliaikaisesti verkkosivuiltamme.

Valokuvien muokkaus-ja tulostuspalvelu

Visumservice valokuvapalvelu. Lataa kuva palveluun ja asiantuntijamme varmistavat, että se täyttää lähetystön vaatimukset.

Lue lisää

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirjeemme uusimmista viisumivaatimuksista.

Lue lisää

Premium Palvelu

Anna asiantuntijatiimimme hoitaa viisumihakemuksesi alusta loppuun. Henkilökohtaisen konsultoinnin, ajantasaisten muistutuksien ja vaiheittaisen ohjeistuksen ansiosta voit olla rauhassa tietäen, että asiantuntijamme auttavat sinua saamaan viisumisi ilman ylimääräisiä viiveitä.

Lue lisää