Yritykset

Visumservice tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja ja sisältöä yritysasiakkaidensa työntekijöiden matkustustarpeille. Visumservice luo yksilöidyn käyttöliittymän, jonka kautta työntekijät voivat helposti käyttää viisumipalvelua päivitettyjen ohjeiden avulla. Käyttämällä yksilöityä käyttöliittymää yritysasiakkaillamme on helppo pääsy tarvittaviin hakemuslomakkeisiin, päivitettyihin viisumeja koskeviin vaatimuksiin sekä ajantasaiseen tilausten seurantaan verkossa. Yrityksen matkoista vastaavat henkilöt voivat helposti seurata kaikkia tapahtumia verkossa sijaitsevan tilausten tilan seurannan kautta.

Ainutlaatuiset Visumservice -yrityksen palvelut yritysasiakkaille

  1. Palvelut virka-ajan ulkopuolella. Visumservice toimii Suomen ainoana viisumipalveluja hyväksyvänä ja käsittelevänä konsulttiyrityksenä myös tavallisen työajan ulkopuolella. Täyttääksemme asiakkaidemme matkustusta koskevat tarpeet, Visumservice -yrityksessä on päivystävä asiantuntija, joka on valmis avustamaan asiakkaiden viisumien käsittelyä koskevissa kiireellisissä ja yllättävissä tapauksissa. Sovitut lähetykset voidaan toimittaa toimistollemme myös tavallisen virka-ajan ulkopuolella. Virka-ajan ulkopuolella toimiva palvelumme takaa, että asiakkaan viisumihakemus käsitellään vielä samana iltana ja se voidaan toimittaa seuraavana päivänä eteenpäin.
  2. Oma tietokanta. Visumservice -yrityksen asiakkaat saavat käyttöönsä oman, ajan tasalla olevan tietokannan, joka sisältää eritellyt matkustusvaatimukset lähestulkoon jokaiseen matkakohteeseen maailmassa. Visumservice tarjoaa matkustajille räätälöidyn tietopaketin, joka sisältää helpot ja kattavat ohjeet viisumitarpeisiin.
  3. Maailmanlaajuinen kattavuus. Visumservice -yrityksellä on yli 60 toimistoa 27 maassa toimipistettä, ja se on markkinajohtaja Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Singaporessa, Saksassa, Alankomaissa, Belgiassa, Sveitsissä ja Espanjassa.
  4. Toimitukset saman päivän aikana Onko matka kiireellinen ja tarvitset viisumia heti? Visumservice voi hoitaa viime hetken matkojen tarpeet käsittelemällä viisumin saman päivän aikana. Visumservice kykenee vastaanottamaan hakemuksesi, käsittelemään sen ja toimittamaan asiakkaalle viisumin yhden työpäivän aikana. Tavallisesti viisumin käsittely kestää useita päiviä, mutta jotkut maat voivat myöntää sen jopa 24 tunnissa. Riippumatta tilauksen määräajasta, hakemuksia ei koskaan jätetä odottamaan tai tarkoituksella viivästytetä.
  5. Suurlähetystöjen aukioloajat ja päivitykset.Visumservice lähettää sähköpostitse viikottaisen uutiskirjeen, jolla tiedotetaan asiakkaille tärkeistä muutoksista suurlähetystöjen tarjoamissa palveluissa.

Ota yhteyttä

Haluatko saada tarjouksen yrityssopimuksesta?

ota yhteyttä Visumservice ; Visumservicepääsee osoitteesta: +358 9 3489 621.

Palvelulupaus

Visumservice -yrityksen maailmanlaajuinen viisumitiimi on sitoutunut tarjoamaan ammattitaitoista asiakaspalvelua. Visumservice on vastaisuudessakin nopein, helpoin ja turvallisin tapana hankkia tarvittavat viisumit matkustamiseen.

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirjeemme uusimmista viisumivaatimuksista.

Lue lisää