Matkanjärjestäjät

Visumservice tarjoaa matkanjärjestäjille tehokkaan ja suoraviivaisen menetelmän helpottaakseen viisumeiden hakemista asiakkaiden puolesta.

Visumservice tarjoaa nopean, helpon ja turvallisen menettelyn viisumien ja laillistusten hankkimiseksi matkalle, jotta kaikenkokoiset ryhmät ovat valmiita matkustamaan lähtöpäivänä.

Ainutlaatuiset Visumservice -yrityksen palvelut matkanjärjestäjille sisältävät seuraavat asiat:

  1. Visumservice -yrityksen infopaketit.Visumservice tuottaa ja jakaa matkanjärjestäjille maakohtaisia Visumservice -hakemuspaketteja, jotka tarjoavat matkustajille tiedot vaatimuksista reitin jokaiseen maahan, johon on suunniteltu poikettavan.

    Matkustajat eivät yleensä tunne viisumivaatimuksia ja hakumenettelyä, kun he suunnittelevat ulkomaanmatkaa. Matkustajat, jotka eivät ehkä ole aikaisemmin hakeneet viisumeita, voivat noudattaa Visumservice -infopaketista löytyviä helppoja ohjeita kohta kohdalta. Helppolukuinen muotoilu on tehokas tapa jakaa tieto viisumivaatimuksista ryhmämatkustajille. Visumservice -yrityksen infopaketti sisältää hakemuslomakkeet, vaatimukset ja käsittelyajat kaikkiin viisumeihin.

    Visumservice -yrityksen infopaketti voidaan räätälöidä kattamaan kaikki maat, joihin matka suuntautuu. Visumservice voi myös varustaa infopaketin matkanjärjestäjän logolla ja näin edesauttaa brändin näkyvyyttä.

  1. Palvelu virka-ajan ulkopuolella. Visumservice toimii ainoana virka-ajan ulkopuolella viisumin vastaanotto- ja käsittelypalveluja tarjoavana yrityksenä Suomessa. Täyttääksemme asiakkaidemme matkustusta koskevat tarpeet, Visumservice -yrityksessä on päivystävä asiantuntija, joka on valmis avustamaan asiakkaiden viisumien käsittelyä koskevissa kiireellisissä ja yllättävissä tapauksissa.
  2. Oma tietokanta. Visumservice -yrityksen asiakkaat saavat käyttöönsä oman, ajan tasalla olevan tietokannan, joka sisältää kaikki matkustusvaatimukset lähestulkoon jokaiseen matkakohteeseen maailmassa. Visumservice tarjoaa matkustajille räätälöidyn Visumservice -infopaketin, joka sisältää helpot ja kattavat ohjeet viisumitarpeisiin.
  3. Toimitukset saman päivän aikana. Visumservice voi käsitellä viisumihakemukset jopa päivässä, kun valitset VisumServicen pikakäsittelyn. Hakemukset, jotka on otettu vastaan toimistollamme klo 9.00 mennessä, toimitetaan saman päivän aikana asianomaiseen suurlähetystöön tai konsulaattiin. Riippumatta tilauksen määräajasta, hakemuksia ei koskaan jätetä odottamaan tai tarkoituksella viivästytetä.
  4. Suurlähetystöjen aukioloajat ja päivitykset.Visumservice toimittaa sähköpostitse viikoittaisen uutiskirjeen, jolla tiedotetaan asiakkaille tärkeistä muutoksista suurlähetystöjen tarjoamissa palveluissa.

Ota yhteyttä

Haluatko saada tarjouksen yrityssopimuksesta?

ota yhteyttä Visumservice ; Visumservicepääsee osoitteesta: +358 9 3489 621.

Palvelulupaus

Visumservice -yrityksen maailmanlaajuinen viisumitiimi on sitoutunut tarjoamaan ammattitaitoista asiakaspalvelua. Visumservice on vastaisuudessakin nopein, helpoin ja turvallisin tapana hankkia tarvittavat viisumit matkustamiseen.

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirjeemme uusimmista viisumivaatimuksista.

Lue lisää