Ministeriöt

Visumservice tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja ja sisältöä valtion virkamiesten matkustustarpeisiin.  Visumservice voi hankkia viisumeita minkä tahansa maan virkamiehille näiden matkustettaessa diplomaattisessa tarkoituksessa.  Visumservice tarjoaa viisumi- ja laillistamisratkaisuja valtion virkamiehille matkustavatpa he miltei mihin tahansa maailmassa.    Visumservice ylläpitää läheisiä työsuhteita suurlähetystöihin, jotka edustavat lähes kaikkia maita maailmassa.  Visumservice tarjoaa siten nopean, helpon ja turvallisen palvelun varmistaen, että kaikki hakemukset ja diplomaattiset vaatimukset käsitellään ajoissa ennen matkustusajankohtaa.

Visumservice -yrityksen ainutlaatuiset palvelut valtion työntekijöille sisältävät:

  1. Palvelu virka-ajan ulkopuolella  Visumservice toimii ainoana virka-ajan ulkopuolella viisumin vastaanotto- ja käsittelypalveluja tarjoavana yrityksenä Suomessa.  Täyttääksemme asiakkaittemme tarpeet, kuuluu Visumservice -yritykseen virka-ajan ulkopuolella päivystävä konsultti, joka on valmis avustamaan asiakkaiden kiireellisissä ja yllättävissä viisumihakemuksissa. Sovitut lähetykset voidaan toimittaa toimistollemme myös tavallisen virka-ajan ulkopuolella.  Palvelumme virka-ajan ulkopuolella takaa, että asiakkaan viisumihakemus käsitellään samana iltana, ja se voidaan toimittaa eteenpäin seuraavana päivänä.
  2. Oma tietokanta.  Visumservice -yrityksen asiakkaat saavat käyttöönsä oman, ajan tasalla olevan tietokannan, joka sisältää kaikki matkustusvaatimukset lähestulkoon jokaiseen matkakohteeseen maailmassa.  Visumservice tarjoaa matkustajille räätälöidyn Visumservice -hakemuspaketin, joka sisältää helpot ja kattavat ohjeet viisumitarpeisiin.
  3. Toimitukset saman päivän aikana Onko matka kiireellinen ja tarvitset viisumia heti? Visumservice voi hoitaa viime hetken matkojen tarpeet käsittelemällä viisumin saman päivän aikana. Visumservice kykenee vastaanottamaan hakemuksesi, käsittelemään sen ja toimittamaan asiakkaalle viisumin yhden työpäivän aikana. Tavallisesti viisumin käsittely kestää useita päiviä, mutta jotkut maat voivat myöntää sen jopa 24 tunnissa. Riippumatta tilauksen määräajasta hakemuksia ei koskaan jätetä odottamaan tai tarkoituksella viivästytetä.
  4. Suurlähetystöjen aukioloajat ja päivitykset. Visumservice toimittaa viikoittaista sähköpostia, joka tiedottaa asiakkaille tärkeistä muutoksista suurlähetystöjen tarjoamissa palveluissa.

Ota yhteyttä

Haluatko saada tarjouksen yrityssopimuksesta?

ota yhteyttä Visumservice ; Visumservicepääsee osoitteesta: +358 9 3489 621.

Palvelulupaus

Visumservice -yrityksen maailmanlaajuinen viisumitiimi on sitoutunut tarjoamaan ammattitaitoista asiakaspalvelua. Visumservice on vastaisuudessakin nopein, helpoin ja turvallisin tapana hankkia tarvittavat viisumit matkustamiseen.

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirjeemme uusimmista viisumivaatimuksista.

Lue lisää