Johto

Visumservice ja sen taitava johtoryhmä tuntee alan erinomaisesti - johtoryhmän jäsenillä on alalta laaja kokemus ja ainutlaatuinen tietotaito.

Suomen toimiston johtoryhmä

Florent Frapolli - Executive Vice President, EMEA

Florent Frapolli liittyi CIBT:hen vuonna 2012 ja on Euroopan alueen toimitusjohtaja. CIBT on hänen johdollan tehnyt lukuisia yrityskauppoja ja laajentanut toimintaansa 12 eri maahan ympäri Eurooppaa. Florentilla on rutkasti kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä ja kasvattamisesta ylläpitäen samalla asiakaspalvelun tason huippulukemissa. Ennen CIBT:hen liittymistään Florent oli johtotehtävissä ilmailualan G4S:ssä, lentoyhtiöiden lennoilla tarjottavan viihteen markkinoiden DMD:llä sekä levytysalan Iron Mountainissa. Florent keskittyy kehittämään eurooppalaista liiketoimintaa käyttämällä toiminnallista laatua tuottavuuden lisäämiseen. Florent on valmistunut Aix-Marseille -yliopistosta.

Mikkel Wismann – Managing Director - Nordics

Mikkel liittyi CIBT:n palvelukseen vuonna 2019 toimimalla operointijohtajana CIBT:n Saksan ja Itävallan toimistoilla. Tätä ennen hän toimi operointipäällikkönä yrityksessä Comet Consular Services. Hänellä on yli viiden vuoden kokemus matkailualalta sekä laaja operatiivinen ja kaupallinen tausta. Hän on tehnyt aikaisemmin pitkän sotilasuran, mikä on vienyt häntä useille eri konfliktialueille ympäri maailmaa. Mikkelillä on myös ansiokas koulutustausta, mikä keskittyy yritysten johtamiseen ja hallintoon. Nykyisen toimitusjohtajuuden lisäksi Mikkel toimii useiden eri alansa yhdistysten hallituksessa.

Carsten Ostberg - Toimitusjohtaja – Pohjoismaat

Carsten tuli CIBT:n Pohjoismaiden toimitusjohtajaksi vuonna 2018 ja on myös vastuussa Visumservice liiketoiminnasta Ruotsissa. Hänellä on yli 11 vuoden kokemus matkailu alan johtotehtävissä myynti ja operointi tiimeissä. Ennen siirtymistään viisumipalvelujen pariin, Carsten työskenteli logistiikan, jälleenmyynnin ja matkailualan parissa ja myös Tanskan Kuninkaallisesssa Armeijassa. Hän on kokenut johtaja työskenneltyään vuosien ajan useissa eri maissa ja useiden eri kulttuurien parissa. Carsten on keskittynyt Pohjoismaiden markkinoiden kehittämiseen ja varmistamaan, että asiakkaamme saavat markkinoiden parhaan palvelun.

Ashok Sharma – Operointijohtaja - Eurooppa

Ashok Sharma on Euroopan Operointijohtaja ja hän vastaa kaikesta CIBT:n. operatiivisesta liiketoiminnasta 12 maassa Euroopassa. Ashok tuli CIBT:n palvelukseen vuonna 2010. Hän työskenteli yrityksen eri osastoilla keräten laajaa kokemusta liiketoiminnasta. Ennen CIBT:n palvelukseen tuloaan Ashok oli ING Directin palveluksessa. Hänen tehtävänään on varmistaa, että Euroopan operatiiviset tiimit tarjoavat korkealaatuisinta palvelua jokaisessa asiakaskohtaamisessa CIBT:n kanssa.

Valitse Visumservice

Nopea.  Visumservice on nopein tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.

Helppo.  Visumservice on helpoin tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.  Asiantuntijamme ovat tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse.

Turvallinen. Visumservice noudattaa alan korkeimpia tietoturvan vaatimustasoja.

Valokuvien muokkaus-ja tulostuspalvelu

Visumservice valokuvapalvelu. Lataa kuva palveluun ja asiantuntijamme varmistavat, että se täyttää lähetystön vaatimukset.

Lue lisää