Voit hakea liiketoimintaan tai lomailuun tarkoitettua ETA-matkustuslupaa Australiaan

Sähköinen ETA-matkustulupa (alaluokka 601) on suunnattu Australiaan tilapäisesti matkustaville henkilöille lomailun tai liiketoiminnan puitteissa.

Turismiin tarkoitettu ETA – Turisteille suunnattu ETA-matkustuslupa sallii ainoastaan lomailuun keskittyvän matkailun. Turismiin kuuluvat lomailu, viihde sekä perheen ja/tai ystävien luona vierailu. Se on voimassa 1 vuoden ajan, ja mahdollistaa usean alle kolmen kuukauden mittaisen matkan.

Liiketoimintaan tarkoitettu ETA – Liiketoimintaan tarkoitettu ETA sallii ainoastaan liikematkailun. Liiketoimintaan saattavat kuulua konferenssiin osallistuminen, liikeneuvottelut tai tutustumiskäynnit liike-elämään. Se on voimassa 1 vuoden ajan, ja mahdollistaa usean alle kolmen kuukauden mittaisen matkan.

Mikäli aiot osallistua lyhytaikaiseen, kertaluontoiseen, erityisosaamista vaativaan työhön Australiassa, on sinun haettava uutta, tilapäistä, lyhytkestoista, aktiiviseen työskentelyyn tarkoitettua alaluokan 400 viiisumia. Visumservice -yritys voi auttaa sinua kyseisessä hakemuksessa. Hae nyt 

Nopein ja helpoin tapa hankkia ETA-matkustuslupa

  1. Välitön hyväksyntä. Hae verkossa ja saa ETA-matkustuslupa hetkessä.
  2. Käytettävissä ympäri vuorokauden. Käytettävissä 24 tuntia päivässä, 7 päivää viikossa.
  3. Voimassa vuoden ajan. ETA-matkustuslupa sallii rajattoman määrän matkoja Australiaan seuraavien 12 kuukauden sisällä sen myöntämispäivästä.
  4. Unohda jonotus. Hae ETA-matkustuslupaa verkossa ja vältä vierailu valtion virastossa.