Esimerkki liikematkavaatimuksista seuraavassa tapauksessa: Saudi-Arabia Viisumi Suomalainen kansalaisille

 1. Passi

  Hakijan tämänhetkinen passi. Passin on täytettävä seuraavat vaatimukset:

  • Siinä on oltava vähintään yksi tyhjä aukeama viisumia varten
  • Sen on oltava voimassa kuusi kuukautta poistumispäivästä lukien

 2. Valokuva

  Sinun on toimitettava valokuva. Lataa valokuvasi verkkoon ja me muokkaamme ja tulostamme sen täyttämään lähetystön vaatimukset. Seuraa https://visumservice.fi/photo-service -sivua kuvasi lataamiseen verkkoon.


  Voit vaihtoehtoisesti toimittaa yhden värillisen passikuvan, joka täyttää seuraavat tarkat kriteerit-kohdat: sen on oltava enintään kolme kuukautta vanha ja otettu valkoista taustaa vasten, ja sen on oltava tulostettu korkealaatuiselle valokuvapaperille, sen on oltava kooltaan 35 mm kertaa 45 mm ja sen on näytettävä pääsi kokonaan suoraan edestä siten, että kasvot ovat keskellä, ja niillä on neutraali (hymytön) ilme. Et saa käyttää saati silmälaseja tai päähineitä paitsi uskonnollisessa tarkoituksessa. Valokuviasi ei saa nitoa kiinni hakemukseesi, eikä niissä saa olla merkkejä teipistä tai niiteistä.

 3. Takuukirje

  Sinun on toimitettava alkuperäinen vahvistuskirje hakijan suomalaiselta työnantajalta. Varmista, että kirjeesi täyttävät konsulaatin erityisvaatimukset käyttämällä digitaalista vahvistuskirjettämme. Katso https://visumservice.fi/bcl-order päästäksesi alkuun.

  Voit vaihtoehtoisesti käyttää vahvistuskirjettä sivulla https://visumservice.fi/forms?formname=Business%20Introduction%20Letter%20Sample.pdf käyttäen täsmälleen samaa kieltä ja muotoilua hylkäävän päätöksen ja mahdollisten viivästysten välttämiseksi viisumipyyntösi yhteydessä. 

  Huomioi, että useimmat konsulaatit vaativat vahvistuskirjeen päiväystä kuukauden sisällä hakemuksen lähettämisestä.

  Esimerkissä mainitun ohjeistuksen lisäksi takuukirjeen on täytettävä seuraavat vaatimukset:
  • Sisällettävä yrityksen alkuperäinen leima
  • Hankittava alkuperäinen Kauppakamarin leima

 4. Kutsukirje

  Kutsukirje vierailun kohteena olevalta saudiarabialaiselta yritykseltä.  Kirjeen tulee olla:

  • Haettu Saudi-Arabian Ulkoministeriön ylläpitämältä internet-sivulta
  • Osoitettuna Helsingin Saudi-Arabian suurlähetystölle
  • Yhteneväinen takuukirjeen kanssa: Hakijan nimen, syntymäajan ja ammattinimikkeen ja tittelin tulee täsmätä.

 5. Yrityksen rekisteröintitiedot

  Todisteet vierailun kohteena olevan yrityksen rekisteröinnistä. Tämä on toimitettava kopiona yrityksen rekisteröintitodistuksesta

 6. Sairausvakuutus

  Enjazit online-hakemuksen yhteydessä on ostettava Saudi-Arabian hyväksymä pakollinen matkavakuutus. Matkavakuutusyhtiöiden lista ja vakuutuksien hinnat vaihtelevat joka oston yhteydessä. Vakuutuksen hinta USD 20 - USD 230 ja matkavakuutuksen oston yhteydessä maksettava palvelumaksu USD 10,50. Matkavakuutuksesta ei saa vahvistusta eikä vakuutuksen tietoja tai ehtoja ei ole saatavilla.

  Kun Visumservice tekee Enjazit -hakemuksen hakijan puolesta, valitsemme aina edullisimman tarjolla olevan vakuutuksen. Tämä Saudi-Arabian hyväksymä vakuutus on pakollinen, vaikka hakijalla olisi voimassaoleva matkavakuutus.

 7. Viisumihakemuslomake

  Kokonaan huolellisesti täytetty, tulostettu ja allekirjoitettu lomake päivämäärällä

  Hakulomakkeen täyttäminen voi olla aikaa vievää ja hankalaa. Visumservice tekee verkkohakemuksen puolestasi, jotta varmistutaan siitä, että kaikki tiedot vastaavat lähetystön vaatimuksia. Palvelun hinta on €55 (+ALV). Ystävällisesti täytä Visumservice Saudi Arabia lomake, joka on Visumservice-yrityksen infopaketissa.

  Myös hakija voi täyttää viisumihakemuslomakkeen. Lomakkeen on: 

 8. Visumservice Tilauslomake

  Kopio verkkosivuillamme tehdystä viisumitilauksesta, joka on lähetetty sinulle sähköpostiin.

  Mikäli tilausta ei ole tehty verkkosivuilla, infopaketissamme on viisumitilauslomake, joka tulee täyttää ja toimittaa.

  Huomioithan, että kaikki maksut veloitetaan vasta kun viisumiprosessi on valmis.

 9. Voimassaolevan viisumin haltijat

  Mikäli passissa on voimassaoleva monikertaviisumi, lähetystö ei myönnä uutta viisumia ennen kuin vanha viisumi on umpeutunut

 10. Viisumiehdot

  Käyntien määrä ja viisumin kesto riippuu Saudi-Arabiasta saadusta kutsusta. Visumservice ei voi vaikuttaa viisumin myöntämiseen.

 11. Matkustusilmoitus (suositellaan lämpimästi)

  Suomen ulkoasiainministeriö suosittelee Suomen kansalaisia tekemään matkustusilmoituksen. Ole huoletta ja anna meidän tehdä matkustusilmoitus puolestasi. Tilataksesi tämän lisäpalvelun, on sinun täytettävä tässä infopaketissa oleva lomake ja lähetettävä se meille muiden asiakirjojesi ohella.

Viisumi Saudi-Arabiaan

Etkö tiedä, miltä Saudi-Arabian viisumi näyttää? Voit katsoa esimerkin Saudi-Arabian viisumista ja nähdä, miltä se näyttää.

Lue lisää

Premium Priority

Oletko liian kiireinen hoitamaan koko viisumiprosessia?  Visumservice -yrityksen Premium Priority konsultti hoitaa viisumin haun alusta loppuun, tarjoten hakemuksesi mahdollisimman nopeaan käsittelyyn tarvittavaa asiantuntemusta. Koe Premium Priority mukavuus ja varmuus.

Lue lisää

Valitse Visumservice

Nopea.  Visumservice on nopein tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.

Helppo.  Visumservice on helpoin tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.  Asiantuntijamme ovat tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse.

Turvallinen. Visumservice noudattaa alan korkeimpia tietoturvan vaatimustasoja.