ETA-matkustuslupa Australiaan

Koronaviruksen aiheuttamien maahantulorajoituksien vuoksi sähköiset matkustusluvat Australiaan ovat väliaikaisesti keskeytetty. Seuraa verkkosivuiltamme päivityksiä. Tarjoamme matkustuslupia Australiaan heti, kun niitä on taas mahdollista anoa.

ETA-matkustuslupa on viranomaisten myöntämä sähköinen matkustuslupa Australiaan. Voidaksesi hakea, on sinun oltava alle 75-vuotias ja hyväksytyn maan passinhaltija. Katso kaikki maat

Visumservice ja tämä sivusto eivät ole sidoksissa minkään hallituksen viranomaisiin. Hoidamme koko hakemusmenettelyn puolestasi ja autamme selviytymään monimutkaisista vaatimuksista. Maksut riippuvat matkakohteesta ja hakemuksen vaativuudesta. Visumservice -yrityksen palvelumaksut ovat erillisiä ja ne tulevat hallintoelimien perimien lähetystöjen ja konsulaattien palvelumaksujen lisäksi.

Voit hakea ETA-matkustuslupaa Australiaan liiketoimintaan tai lomailuun

Sähköinen ETA-matkustuslupa (alaluokka 601) on suunnattu Australiaan tilapäisesti matkustaville henkilöille lomailun tai liiketoiminnan puitteissa.

Turismiin tarkoitettu ETA – Turisteille suunnattu ETA-matkustuslupa sallii ainoastaan lomailuun keskittyvän matkailun. Turismiin kuuluvat lomailu, viihde sekä perheen ja/tai ystävien luona kyläily. Se on voimassa 1 vuoden ajan, ja mahdollistaa usean enintään kolmen kuukauden mittaisen matkan.

Liiketoimintaan tarkoitettu ETA – Liiketoimintaan tarkoitettu ETA soveltuu ainoastaan liiketoimintaan. Liiketoimintaan saattavat kuulua konferenssiin osallistuminen, liikeneuvottelut tai tutustumiskäynnit liike-elämään. Se on voimassa 1 vuoden ajan, ja mahdollistaa usean enintään kolmen kuukauden mittaisen matkan.

Mikäli aiot osallistua lyhytaikaiseen, kertaluontoiseen, erityisosaamista vaativaan työhön Australiassa, on sinun haettava uutta, tilapäistä, lyhytkestoista, aktiiviseen työskentelyyn tarkoitettua alaluokan 400 viisumia. Visumservice voi auttaa sinua kyseisessä hakemuksessa. Hae nyt

Nopein ja helpoin tapa hankkia ETA-matkustuslupa

  1. Välitön hyväksyntä. Hae verkossa ja saa ETA-matkustuslupa hetkessä.
  2. Saatavilla ympäri vuorokauden. Lupaa voidaan hakea 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.
  3. Voimassa vähintään vuoden. ETA-matkustuslupa sallii rajattoman määrän matkoja Australiaan seuraavan vuoden aikana sen myöntämisestä.

  1. Kotipaikka viisumiohjelman ulkopuolisessa maassa

    Voit hakea perinteistä viisumia mikäli olet kotoisin viisumiohjelman ulkopuolisesta maasta.
    Hae nyt

Valitse Visumservice

Nopea.  Visumservice on nopein tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.

Helppo.  Visumservice on helpoin tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.  Asiantuntijamme ovat tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse.

Turvallinen. Visumservice noudattaa alan korkeimpia tietoturvan vaatimustasoja.

Valokuvien muokkaus-ja tulostuspalvelu

Visumservice valokuvapalvelu. Lataa kuva palveluun ja asiantuntijamme varmistavat, että se täyttää lähetystön vaatimukset.

Lue lisää