China Application Form and Photograph

Unfortunately, this webpage is temporarily unavailable for maintenance. We expect to complete the maintenance over the next 4-6 hours. Should you need to complete your application form urgently please click here to download our offline form. We apologize for the inconvenience.

Kiinan viisumihakemus ja valokuva

Visumservice varmistaa Kiinan viisumianomuksenne oikeellisuuden ja suojaa henkilötietonne verkkosivujemme kautta. Syöttäkää viisumitilaustietonne ja aloittakaa. Täydentäkää kaikki vaaditut kohdat, toimittakaa kopio passin tietosivusta ja elektroninen passikuva.

Me huolehdimme lopusta. Ilmoitamme teille välittömästi, kun Kiinan viranomaiset ovat hyväksyneet anomuksenne ja toimitamme anomuksenne teille sähköpostilla suojatun linkin kautta.

Kiinan hakemuslomake on pitkä ja vaikea täyttää yhdellä istumalla. Visumservice on helpottanut hakemuslomakkeen täyttöä mahdollisimman paljon ja pyytää hakijaa täyttämään hakemuslomakkeelle ainoastaan pakolliset tiedot. Voit tallentaa hakemuslomakkeen milloin vain ja palata hakemuslomakkeelle, silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Jatkaaksesi hakemusta myöhemmin, klikkaa 'Tallenna ja Lopeta' ja luo hakemukselle salasana. Huomioithan, että sinun tulee täyttää hakemuslomake 30 vuorokauden sisällä sen aloittamisesta, muuten sinun tulee aloittaa täyttäminen alusta.

Mikäli teillä on kysyttävää hakuprosessin aikana, voitte ottaa meihin yhteyttä +358 9 3489 621 normaalin toimistoajan puitteissa maanantaista perjantaihin klo 08.00 - 16.00

Syötä viisumitilaustietosi ja aloita

Kuinka tämä toimii

  • Täydennä Kiinan viisumihakemus ja lähetä valokuva Ilmoita vaaditut tiedot ja lataa valokuva
  • Varmistamme tietojenne oikeellisuuden ja suojaamme henkilötietonne Tarkistamme ilmoittamanne tiedot, teemme tarvittavat korjaukset ja varmistamme että tietonne käsitellään suojatusti
  • Ilmoitamme teille, kun viisumihakemuksenne on hyväksytty Kun viisumihakemuksenne on hyväksytty, toimitamme sen teille allekirjoitettavaksi suojatun sähköpostilinkin kautta.