Laillistukset

Tarjoamme asiakirjojen nopeaa, helppoa ja varmaa laillistuspalvelua, apostilleille, käännöksille ja notaarin palveluille. Käynnistä tilaus alla olevasta linkistä tai ota meihin yhteyttä sähköpostiosoitteella legalisation@visumservice.fi laillistamisen aloittamiseksi. Otamme asiaksemme asiakkaiden laillistustarpeiden selvittämisen ja varmistamme oikeiden asiakirjojen toimituksen ajoissa asiakkaalle. Aloita tästä. Paina “Aloita tilaus” tehdäksesi laillistamistilauksen verkkosivujemme kautta ja saat infopaketin sähköpostiisi. Voit myös lähettää hakemuspaketin sähköpostiisi.

Laillistuspalveluiden hinnat määritellään asiakirjojen ja vaadittujen laillistamisien perusteella . Kaikki Visumservice -yrityksen palvelumaksut näkyvät kootusti palvelumaksusivulta

Laillistaminen on kansainvälisten viranomaisten valvoma asiakirjojen todentamiskäytäntö. Mikäli aiot käyttää asiakirjaa ulkomailla, vaaditaan se laillistettavaksi ennen hyväksyntää paikallisten viranomaisten toimesta. Kullakin maalla on omat vaatimuksensa laillistuksen suhteen riippuen laillistettavan asiakirjan laadusta ja käyttötarkoituksesta.

Seuraavat yleiset asiakirjat saattavat vaatia laillistusta:

  • Alkuperätodistukset
  • Lasku
  • Liikesopimukset
  • Vientiasiakirjat
  • Valtakirjat
  • Adoptiopaperit
  • Avioliitto-/syntymätodistukset
  • Koulutodistukset
  • Terveydentilaan liittyvät asiapaperit
  • Vientitodistus

Laillistus on monivaiheinen toimenpide. Usein asiakirjan laillistus on suoritettava Suomalaisen viranomaisen, ja kohdemaan suurlähetystön toimesta, jotta se voidaan katsoa aidoksi ja hyväksytyksi.

Voimme auttaa. Ota yhteyttä laillistamisiin erikoistunesiin asiantuntijoihimme osoitteessa legalisation@visumservice.fi aloittaaksesi konsultaation. Selvitämme vaaditut laillistamiset ja varmistamme oikeiden asiakirjojen palautuksen ajoissa.

Aloita tästä? Klikkaa ”Aloita tilaus' tehdäksesi laillistamistilauksen verkkosivujemme kautta, ja saat infopaketin sähköpostitiisi. Voit myös lähettää hakemuspaketin sähköpostiisi. Huomaathan, että tilauksen lopullinen hinta määritellään asiakirjojen laadun, viranomaisten ja suurlähetystön toimenpiteiden ja kiireellisyyden pohjalta.

Tarjolla olevat laillistuspalvelut:

Apostille: Apostille on leima, joka takaa virallisen asiakirjan oikeellisuuden. Apostillet myöntää maistraatti, joka todistaa asiakirjojen oikeellisuuden seuraavien maiden vaatimusten mukaisesti.

Laillistukset: Mikäli asiakirjasi kohdemaa ei ole allekirjoittanut Haagin apostillea koskevaa sopimusta, on asiakirja laillistettava asianomaisilla viranomaisilla. Tarvitsetpa minkä tahansa toimenpiteen, Visumservice voi auttaa kaikissa laillistamisen vaiheissa.

Käännökset: Joissakin tapauksissa viranomaiset vaativat asiakirjojen kääntämistä toiselle kielelle. Hoidamme käännökset virallisella kääntäjällä puolestanne asianomaisen suurlähetystön tai viranomaisen käyttöön. Voimme myös käännättää ulkomaiset asiakirjat englanniksi.

Notaaripalvelut: Notaarin todistus takaa asiakirjassa esitettyjen tietojen oikeellisuuden. Tietyt maat vaativat julkisen notaarin vahvistusta. Tarjoamme notaarin vahvistuspalveluita varmistaaksemme vaadittujen asiakirjojen laillisuuden.