Guided Entry: Mielenrauhaa matkustuksen epävarmoina aikoina

Nykypäivän kansainvälinen matkustus vaatii etukäteen valmistautumista, ajan tasalla olevaa tietoa sekä kokeneiden ammattilaisten taitoa. Visumservice on maailmanlaajuinen johtaja viisumien maailmassa ja Guided Entry -palvelu on tästä vuosikymmenien kokemuksemme huipentuma. Guided Entry tuo yhteen meidän ainutlaatuisen osaamisen, korkeimman tason asiakaspalvelun, laajentuvan globaalin verkon sekä läheiset välit valtioiden viranomaisten kanssa maailmanlaajuisesti. Guided Entry on välttämätön palvelu, jonka jokainen kansainvälinen matkustaja tarvitsee aikoina, jolloin matkustus on haastavaa ja epävarmaa.

Guided Entry -palvelu sisältää:

Henkilökohtainen konsultointi

Henkilökohtaista konsultointia asiantuntijan kanssa sekä tilauksen räätälöityä käsittelyä tarpeidesi mukaan.

Informed Traveler -palvelu

Informed Traveler -palvelu sisältää matkasuunnitelmasi tarkastuksen ja arvion alusta loppuun. Tämä varmistaa sen, että matkasi on maahantulovaatimusten, kauttakulkukohteiden ja terveysvaatimusten mukainen.

Ohjeistus askel askeleelta

Ohjeet askel askeleelta viisuminhakuprosessin jokaiselle osa-alueelle, mukaan lukien ohjeistukset monimutkaisiin viranomaisdokumentteihin ja niiden hankkimiseen.

Priorisoitu käsittely ja toimitus

Oma Guided Entry -asiantuntijasi käsittelee tilauksesi aina ensisijaisesti ja hakemus toimitetaan lähetystöön mahdollisimman nopeasti.

Guided Entry -palvelun avulla saat tarvitsemasi viisumin mahdollisimman nopeasti ja yksinkertaisesti sekä pääset yli vastoinkäymisistä, joita saatat prosessin aikana kohdata. Palvelu tarjoaa henkilökohtaista neuvontaa ja konsultointia, Informed Traveler -palvelun, apua asiakirjojen valmisteluissa ja nopeita ratkaisuja erilaisiin haasteisiin, joita mahdollisesti kohtaat viisuminhakuprosessin aikana. Ota haltuun jatkuvasti muuttuvat säännöt ja säädökset Guided Entry -palvelun avulla ja matkusta ulkomaille uudella luottamuksella - turvallisesti, varmasti ja omalla aikataulullasi.

Viisumin ennakkotarkistus

Onko sinulla kiireellinen viisumihakemus tiukalla aikataululla? Käytä Visumservice -ennakkotarkistuspalvelua ja säästä kallista aikaa. Ammattitaitoiset Visumservice-asiantuntijamme tarkistavat asiakirjat, jotta tiedetään, voiko hakemuksen toimittaa sellaisenaan lähetystöön tai onko siinä puutteita.

Lue lisää

Valokuvien muokkaus-ja tulostuspalvelu

Visumservice valokuvapalvelu. Lataa kuva palveluun ja asiantuntijamme varmistavat, että se täyttää lähetystön vaatimukset.

Lue lisää

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirjeemme uusimmista viisumivaatimuksista.

Lue lisää