Viisumin skannaus

Visumservice -yrityksen viisumin skannauspalvelu tarjoaa mielenrauhaa ja turvaa matkalle. Tallennamme verkkoon digitaalisen kopion viisumista, johon pääset käsiksi välittömästi ympäri vuorokauden mistä tahansa maailmassa, jos passi katoaa, varastetaan tai vahingoittuu. Viisumin skannaus helpottaa myös hakemuksen käsittelyä, jos viisumi on uusittava.

Visumservice -yrityksen skannauspalvelun edut

  1. Auttaa hätätilanteessa. Mielenrauhaa, jos passi katoaa, varastetaan tai vahingoittuu.
  2. Digitaalinen arkisto. Mahdollisuus päästä käsiksi kaikkiin viisumeihin välittömästi milloin tahansa mistä tahansa maailmassa.
  3. Turva. Henkilökohtaiset tietosi ovat aina turvassa. Kaikki skannatut viisumit toimitetaan suojatulla sähköpostilla.

Voit lisätä viisumin skannauksen verkossa tehtyyn tilaukseen tai soittaa numeroon +358 9 3489 621

Valokuvien muokkaus-ja tulostuspalvelu

Visumservice valokuvapalvelu. Lataa kuva palveluun ja asiantuntijamme varmistavat, että se täyttää lähetystön vaatimukset.

Lue lisää

Premium Priority

On aina parempi olla vaarantamatta matkasuunnitelmiaan. Premium Priority-palvelun asiantuntija hoitaa koko viisumiprosessisi alusta loppuun ja varmistaa sen, että viisumisi saadaan haettua niin nopeasti kuin mahdollista. Koe itse Premium Priorityn varmuus ja mukavuus.

Lue lisää

Viisumin ennakkotarkistus

Onko sinulla kiireellinen viisumihakemus tiukalla aikataululla? Käytä Visumservice -ennakkotarkistuspalvelua ja säästä kallista aikaa. Ammattitaitoiset Visumservice-asiantuntijamme tarkistavat asiakirjat, jotta tiedetään, voiko hakemuksen toimittaa sellaisenaan lähetystöön tai onko siinä puutteita.

Lue lisää