Viisumin skannaus

Visumservice -yrityksen viisumin skannauspalvelu tarjoaa mielenrauhaa ja turvaa matkalle. Tallennamme verkkoon digitaalisen kopion viisumista, johon pääset käsiksi välittömästi ympäri vuorokauden mistä tahansa maailmassa, jos passi katoaa, varastetaan tai vahingoittuu. Viisumin skannaus helpottaa myös hakemuksen käsittelyä, jos viisumi on uusittava.

Visumservice -yrityksen skannauspalvelun edut

  1. Auttaa hätätilanteessa. Mielenrauhaa, jos passi katoaa, varastetaan tai vahingoittuu.
  2. Digitaalinen arkisto. Mahdollisuus päästä käsiksi kaikkiin viisumeihin välittömästi milloin tahansa mistä tahansa maailmassa.
  3. Turva. Henkilökohtaiset tietosi ovat aina turvassa. Kaikki skannatut viisumit toimitetaan suojatulla sähköpostilla.

Voit lisätä viisumin skannauksen verkossa tehtyyn tilaukseen tai soittaa numeroon +358 9 3489 621

Valokuvien muokkaus-ja tulostuspalvelu

Visumservice valokuvapalvelu. Lataa kuva palveluun ja asiantuntijamme varmistavat, että se täyttää lähetystön vaatimukset.

Lue lisää

Guided-Entry Service

Kansainväliseen matkustamiseen tarvitaan paikkansapitävää tietoa, etukäteen valmistautumista sekä asiantuntevaa ammattitaitoa. Guided Entry on välttämätön palvelu, jonka tarvitset tämän haastavan aikakauden läpi navigointiin. Se tarjoaa henkilökohtaista konsultointia, matkasuunnitelman arvioinnin, räätälöityjä päivityksiä ja paljon muuta. Koe Guided Entryn -palvelun varmuus.

Lue lisää

Viisumin ennakkotarkistus

Onko sinulla kiireellinen viisumihakemus tiukalla aikataululla? Käytä Visumservice -ennakkotarkistuspalvelua ja säästä kallista aikaa. Ammattitaitoiset Visumservice-asiantuntijamme tarkistavat asiakirjat, jotta tiedetään, voiko hakemuksen toimittaa sellaisenaan lähetystöön tai onko siinä puutteita.

Lue lisää