1. Nopea.   Visumservice turvaa kaikki matkasi joka kohteeseen. Nopeasti ja varmasti.
  2. Helppo.  Visumservice tarjoaa helpoimman tavan hankkia viisumi - ja jopa yhdessä päivässä. Asioimme päivittäin lähetystön kanssa.

Kazakstan UKK

Milloin on paras aika hankkia viisumi kohteeseen: Kazakstan?
Viisumi kannattaa anoa noin 1-2 kuukautta ennen matkaa. Mikäli sinulle tulee kuitenkin kiire, koetamme saada lähetystön antamien mahdollisuuksien mukaan hoidettua viisumihaun pikakäsittelynä.

Tuleeko minun toimittaa passini viisumin hankintaa varten?KazakstanOnko se turvallista?
Kyllä, sinun on toimitettava passisi. Kopio ei riitä, koska myönnetty viisumi liimataan passisi sivulle. Viisumia ei voi hakea ilman alkuperäistä passia. Viisumihakemuksen ja passin toimittamiseksi toimistoomme suosittelemme käyttämään kuriiripalvelua tai pikapostia, mistä lähettäjä saa seurantanumeron.

Esimerkki liikematkavaatimuksista seuraavassa tapauksessa: Kazakstan Viisumi Suomalainen kansalaisille

  1. Viisumi saattaa olla tarpeen

    Kazakstanin hallitus on ottanut käyttöön viisumivapausohjelman 1.1.2017. Viisumia ei tarvita enintään 30 päivän oleskeluun. Matkailijat voivat saapua Kazakstaniin ja poistua sieltä useita kertoja enintään 30 kalenteripäivän kuluessa siitä hetkestä lukien, jolloin he ylittävät maan rajan.

    Ota huomioon, että vaikka aikoisit oleskella alle 30 päivää, on sinun täytettävä seuraavat vaatimukset:

    • Hakijalla on oltava passi, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen, ja jossa on yksi tyhjä sivu
    • Hänellä on oltava todisteet riittävästä varallisuudesta
    • Hänellä on oltava todisteet jatko- tai paluulennoista
    • Hänellä on oltava kaikki tarvittavat matkustusasiakirjat seuraavaan kohteeseen
    • Hänen on vahvistettava lentoyhtiön kanssa, että koneeseen saa nousta ilman viisumia, sillä kyseinen käytäntö saattaa vaihdella

    Yli 30 päivän oleskeluun tarvitaan viisumi. Vaatimukset löytyvät Visumservice-infopaketista.

  2. Passi

    Hakijan tämänhetkinen passi. Passin on täytettävä seuraavat vaatimukset:

    • On oltava vähintään yksi tyhjä sivu viisumia varten
    • Sen on oltava voimassa kolme kuukautta viisumin päättymisen jälkee

  3. Valokuva

    Sinun on toimitettava valokuva. Lataa valokuvasi verkkoon ja me muokkaamme ja tulostamme sen täyttämään lähetystön vaatimukset. Seuraa https://visumservice.fi/photo-service -sivua kuvasi lataamiseen verkkoon.


    Voit vaihtoehtoisesti toimittaa yhden värillisen passikuvan, joka täyttää seuraavat tarkat kriteerit-kohdat: sen on oltava enintään kolme kuukautta vanha ja otettu valkoista taustaa vasten, ja sen on oltava tulostettu korkealaatuiselle valokuvapaperille, sen on oltava kooltaan 35 mm kertaa 45 mm ja sen on näytettävä pääsi kokonaan suoraan edestä siten, että kasvot ovat keskellä, ja niillä on neutraali (hymytön) ilme. Et saa käyttää saati silmälaseja tai päähineitä paitsi uskonnollisessa tarkoituksessa. Valokuviasi ei saa nitoa kiinni hakemukseesi, eikä niissä saa olla merkkejä teipistä tai niiteistä.

  4. Takuukirje

    Sinun on toimitettava takuukirje hakijan suomalaiselta työnantajalta. Varmista, että kirjeesi täyttävät konsulaatin vaatimukset käyttämällä digitaalista takuukirjettämme. Katsohttps://visumservice.fi/bcl-orderpäästäksesi alkuun.

    Voit vaihtoehtoisesti käyttää takuukirjettä sivulla https://visumservice.fi/forms?formname=Business%20Introduction%20Letter%20Sample.pdf käyttäen täsmälleen samaa kieltä ja muotoilua hylkäävän päätöksen ja mahdollisten viivästysten välttämiseksi viisumipyyntösi yhteydessä. 

    Huomioi, että useimmat konsulaatit vaativat takuukirjeen päiväystä kuukauden sisällä hakemuksen lähettämisestä.

  5. Kutsukirje

    Kutsukirje on pakollinen. Kutsun tulee olla Kazakstanin ulkoministeriön myöntämä ja siinä tulee olla virallinen ministeriön viitenumero.

  6. Saatekirje

    Matkustajan saatekirje. Kirjeessä tulee olla:  

    •  Matkan tarkoitus  
    • Vastaanottavan henkilön/vierailukohteen täydellinen nimi ja koko osoite  
    • Vierailun kesto   
    • Hakijan allekirjoitus  

    Saatekirjemalli on Visumservice -infopaketissa.

  7. Sairausvakuutus

    Tämä täytyy osoittaa hakijan matkavakuutustodistuksen kopiolla. Todistuksessa tulee olla:

    • Hakijan koko nimi
    • Tieto siitä, että matkavakuutus on voimassa koko matkan ajan
    • Kirjoitettu englanninkielellä

  8. Passin kopio

    Selkeä värikopio hakijan passin henkilötietosivu(i)sta

  9. Viisumihakemuslomake

    Yksi huolellisesti täytetty ja allekirjoitettu hakemuslomake.

  10. Visumservice Tilauslomake

    Kopio verkkosivuillamme tehdystä viisumitilauksesta, joka on lähetetty sinulle sähköpostiin.

    Mikäli tilausta ei ole tehty verkkosivuilla, infopaketissamme on viisumitilauslomake, joka tulee täyttää ja toimittaa.

    Huomioithan, että kaikki maksut veloitetaan vasta kun viisumiprosessi on valmis.

  11. Poikkeukset virallisiin kutsuihin

    No official invitation is required when:

    • Applying for a single entry visa

    and

    • Staying up to 30 days in Kazakhstan

Esimerkki lomamatkavaatimuksista seuraavassa tapauksessa: Kazakstan Viisumi Suomen kansalaisille

  1. Viisumi saattaa olla tarpeen

    Kazakstanin hallitus on ottanut käyttöön viisumivapausohjelman 1.1.2017. Viisumia ei tarvita enintään 30 päivän oleskeluun. Matkailijat voivat saapua Kazakstaniin ja poistua sieltä useita kertoja enintään 30 kalenteripäivän kuluessa siitä hetkestä lukien, jolloin he ylittävät maan rajan.

    Ota huomioon, että vaikka aikoisit oleskella alle 30 päivää, on sinun täytettävä seuraavat vaatimukset:

    • Hakijalla on oltava passi, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen, ja jossa on yksi tyhjä sivu
    • Hänellä on oltava todisteet riittävästä varallisuudesta
    • Hänellä on oltava todisteet jatko- tai paluulennoista
    • Hänellä on oltava kaikki tarvittavat matkustusasiakirjat seuraavaan kohteeseen
    • Hänen on vahvistettava lentoyhtiön kanssa, että koneeseen saa nousta ilman viisumia, sillä kyseinen käytäntö saattaa vaihdella

    Yli 30 päivän oleskeluun tarvitaan viisumi. Vaatimukset löytyvät Visumservice-infopaketista.

  2. Passi

    Hakijan tämänhetkinen passi. Passin on täytettävä seuraavat vaatimukset:

    • Siinä on oltava vähintään kaksi tyhjää sivua viisumia varten
    • Sen on oltava voimassa kuusi kuukautta poistumispäivästä lukien
    • Se ei saa olla millään tapaa vahingoittunut

  3. Valokuva

    Sinun on toimitettava valokuva. Lataa valokuvasi verkkoon ja me muokkaamme ja tulostamme sen täyttämään lähetystön vaatimukset. Seuraa https://visumservice.fi/photo-service -sivua kuvasi lataamiseen verkkoon.


    Voit vaihtoehtoisesti toimittaa yhden värillisen passikuvan, joka täyttää seuraavat tarkat kriteerit-kohdat: sen on oltava enintään kolme kuukautta vanha ja otettu valkoista taustaa vasten, ja sen on oltava tulostettu korkealaatuiselle valokuvapaperille, sen on oltava kooltaan 35 mm kertaa 45 mm ja sen on näytettävä pääsi kokonaan suoraan edestä siten, että kasvot ovat keskellä, ja niillä on neutraali (hymytön) ilme. Et saa käyttää saati silmälaseja tai päähineitä paitsi uskonnollisessa tarkoituksessa. Valokuviasi ei saa nitoa kiinni hakemukseesi, eikä niissä saa olla merkkejä teipistä tai niiteistä.

  4. Saatekirje

    Matkustajan saatekirje. Kirjeessä tulee olla:  

    •  Matkan tarkoitus  
    • Vastaanottavan henkilön/vierailukohteen täydellinen nimi ja koko osoite  
    • Vierailun kesto   
    • Hakijan allekirjoitus  

    Saatekirjemalli on Visumservice -infopaketissa.

  5. Sairausvakuutus

    Tämä täytyy osoittaa hakijan matkavakuutustodistuksen kopiolla. Todistuksessa tulee olla:

    • Hakijan koko nimi
    • Tieto siitä, että matkavakuutus on voimassa koko matkan ajan
    • Kirjoitettu englanninkielellä

  6. Passin kopio

    Selkeä värikopio hakijan passin henkilötietosivu(i)sta

  7. Viisumihakemuslomake

    Yksi huolellisesti täytetty ja allekirjoitettu hakemuslomake.

  8. Visumservice Tilauslomake

    Kopio verkkosivuillamme tehdystä viisumitilauksesta, joka on lähetetty sinulle sähköpostiin.

    Mikäli tilausta ei ole tehty verkkosivuilla, infopaketissamme on viisumitilauslomake, joka tulee täyttää ja toimittaa.

    Huomioithan, että kaikki maksut veloitetaan vasta kun viisumiprosessi on valmis.