Palvelut paikan päällä

Paikan päällä olevat paikat voivat olla tehokas ratkaisu organisaatioille, jotka jatkuvasti käsittelevät suurta määrää matkaviisumia ja passisovelluksia tai vaativat korkeimman tason räätälöityä palvelua.  Visumservice voi kouluttaa ja sijoittaa henkilökuntaa yrityksesi sijaintiin tai palvella yrityksesi tarpeita ottamalla käyttöön oman tukihenkilökunnan omissa toimistoissamme. Visumservice määrittää omistajan tilinhallinnan hoitaakseen suhteesi.  Tämän vanhemman Visumservice henkilökunnan jäsen on vastuussa työskentelystäsi puolestasi, jotta pystymme tarjoamaan korkeimman palvelun ja tuen organisaatiolle.  Visumservice kehittää ja antaa neljännesvuosittain raportteja, jotka kertovat tilitapahtumasta.

Visumservice’s Paikan päällä olevat palvelut sisältävät:

  1. Omistettu henkilökunta.  Visumservice voi tarjota erityistä koulutettua henkilökuntaa erityisten organisaation tarpeiden täyttämiseksi.
  2. Henkilökohtainen palvelu.  Tiiviit työsuhteet organisaation työntekijöihin tarjoavat suoran 'one-to-one' palvelumalli. Työntekijät kuulevat tuttua ääntä ja työskentelevät samoilla yhteyksillä kaikkiin käsiteltäviin pyyntöihin.
  3. hakemusManagement. Visumservice tarjoaa kaksi tapaa hallita kaikkia sovelluksia lähettäessään työtä paikan päällä olevalle ryhmälle. Asiakas voi tilata verkossa tai käyttää manuaalista tilauslomaketta, jolloin Visumservice -henkilöstö suorittaa tilausprosessin työntekijän puolesta.
  4. Palvelun ulkopuolella.  Visumservice käyttää Isossa-Britanniassa vain tuntien hyväksymistä ja käsittelyä. Asiakkaidemme matkustustarpeiden täyttämiseksi Visumservice valitsee ulos tunnin tuntipäällikön avustamaan asiakkaita viime hetken tai hätäliikenteen viisumin ja passin käsittelyn kautta. Toteutuksesta riippuen työ voidaan toimittaa toimistomme ennen normaalia työaikoja tai sen jälkeen. Out of Hours -palvelumme varmistaa, että asiakkaan viisumihakemus osallistuu siihen iltaan ja on valmis seuraavaan päivään.
  5. Airport Meet & Tervehtiä toimitusta. Visumservice auttaa asiakkaita täyttämään tiukimmat matkustusaikasi lentoasemien Meet & Tervehdi toimituspalvelu. Järjestämme kuriirit keräämään passit lentokentältä saapuvilta matkailijoilta, jotka tarvitsevat nopeutettua käsittelyä. Voimme myös koordinoida passituksen toimittamista lähteville matkustajille, jotka ovat hakeneet kiireellisiä viime hetken viisumeja.
  6. Omistustietokanta.  Visumservice -asiakkaat ja -asiakkaat voivat käyttää omaa, nykyaikaista tietokantaa, joka sisältää kaikki matkustusvaatimukset lähes kaikille kohteille maailmassa. Visumservice tarjoaa jokaiselle matkustajalle räätälöidyn Visumservice -hakupaketin, joka sisältää yksinkertaiset ja täydelliset ohjeet, jotka koskevat heidän viisuminsa tai passinsa tarvetta.
  7. Sama päivä lähetykset. Visumservice voi käsitellä viisumeja ja passeja niin vähän kuin päivässä. Toimistoomme saapuneet hakemukset kello 8 mennessä toimitetaan asianmukaiselle lähetystölle tai konsulaatille samana päivänä, kun saamme ne. Työtä ei koskaan aseteta pitoon tai viivästyy määräajasta riippumatta.
  8. Schengen-viisumit. Visumservice on akkreditoitu kaikilla Schengen-suurlähetystöillä, mikä mahdollistaa kolmansien osapuolten lähettämisen. Olemme yksi niistä harvoista yrityksistä, jotka ovat Ranskan, Sveitsin ja Unkarin suurlähetystöjen hyväksymässä luettelossa.
  9. Suurlähetystön sulkemiset ja päivitykset. Visumservice jakaa 'Weekly Update' sähköpostiviesti, joka antaa asiakkaille tietoa tärkeistä konsuliedustustoista ja asioista.

Ota yhteyttä

Haluatko saada tarjouksen yrityssopimuksesta?

ota yhteyttä Visumservice ; Visumservicepääsee osoitteesta: +358 9 3489 621.

Palvelulupaus

Visumservice -yrityksen maailmanlaajuinen viisumitiimi on sitoutunut tarjoamaan ammattitaitoista asiakaspalvelua. Visumservice on vastaisuudessakin nopein, helpoin ja turvallisin tapana hankkia tarvittavat viisumit matkustamiseen.

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirjeemme uusimmista viisumivaatimuksista.

Lue lisää