1. Nopea.   Visumservice turvaa kaikki matkasi joka kohteeseen. Nopeasti ja varmasti.
  2. Helppo.  Visumservice tarjoaa helpoimman tavan hankkia viisumi - ja jopa yhdessä päivässä. Asioimme päivittäin lähetystön kanssa.

Namibia UKK

Milloin on paras aika hankkia viisumi kohteeseen: Namibia?
Viisumi kannattaa anoa noin 1-2 kuukautta ennen matkaa. Mikäli sinulle tulee kuitenkin kiire, koetamme saada lähetystön antamien mahdollisuuksien mukaan hoidettua viisumihaun pikakäsittelynä.

Tuleeko minun toimittaa passini viisumin hankintaa varten?NamibiaOnko se turvallista?
Kyllä, sinun on toimitettava passisi. Kopio ei riitä, koska myönnetty viisumi liimataan passisi sivulle. Viisumia ei voi hakea ilman alkuperäistä passia. Viisumihakemuksen ja passin toimittamiseksi toimistoomme suosittelemme käyttämään kuriiripalvelua tai pikapostia, mistä lähettäjä saa seurantanumeron.

Esimerkki liikematkavaatimuksista seuraavassa tapauksessa: Namibia Viisumi Suomalainen kansalaisille

  1. Ole ystävällinen, ja lue seuraava teksti

    Namibian liikematkaviisumi tulee anoa, jos matkan tarkoitus on mennä pitämää koulutuksia, suorittamaan tarkistuksia (Audit), viraillessa tytäryhtiöissä tai vapaaehtoistyö. Hakijat joiden matkan tarkoituksena on liiketapaamiset, liiketoimintamahdollisuuksien tutkiminen tai osallistuminen työpajoihin ovat viisumivapaita

  2. Passi

    Hakijan tämänhetkinen passi. Passin on täytettävä seuraavat vaatimukset:

    • Siinä on oltava vähintään kaksi tyhjää sivua viisumia varten
    • Sen on oltava voimassa kuusi kuukautta poistumispäivästä lukien
    • Se ei saa olla millään tapaa vahingoittunut

  3. Valokuva(t)

    Sinun on toimitettava kaksi värillistä passikuvaa, jotka täyttävät seuraavat vaatimukset:

    • Oltava enintään kolmen kuukautta vanha ja tulostettu korkeatasoiselle valokuvapaperille
    • Otettu valkoista taustaa vasten
    • Oltava kooltaan 35 mm kertaa 45 mm
    • Näytettävä pääsi kokonaan suoraan edestä siten, että kasvot ovat keskellä, ja niillä on neutraali (hymytön) ilme
    • Et saa käyttää saati silmälaseja tai päähineitä paitsi uskonnollisessa tarkoituksessa
    • Valokuviasi ei saa nitoa kiinni hakemukseesi eikä niissä saa olla merkkejä teipistä tai niiteistä

  4. Kutsukirje

    Kutsukirje hakijan vierailulle kutsuneelta yritykseltä. Kirjeen on:

    • Oltava kirjoitettu yrityksen omalle kirjepaperille
    • Sisällettävä hakijan nimi ja kansalaisuus
    • Sisällettävä hakijan ammattinimike ja työsuhteen aloituspäivä 
    • Eriteltävä vierailun sijainti ja tarkoitus
    • Eriteltävä maahantulojen määrä ja vaaditun viisumin voimassaoloaika
    • Sisällettävä maahantulo- ja maasta poistumispäivä(t) 
    • Sisällettävä kutsuneen yrityksen/tahon yhteystiedot
    • Sisällettävä kutsuneen yrityksen leima
    • Oltava allekirjoitettu, kopiona tai alkuperäisenä

  5. Todisteet matkan järjestelyistä

    Matkan järjestelyjä koskevat tiedot. Nämä on toimitettava seuraavassa muodossa:

    • Kopio lennon vahvistuksesta, joka osoittaa jatko-/paluulennon.
    • Kopio hotellin vahvistuksesta

  6. Todiste taloudellisesta vakaudesta

    Todistuksen tulee olla enintään 30 vuorokauden sisään tulostettu virallinen tiliote, joka todistaa hakijan riittävät varat

  7. Vakuutustodistus

    Matkavakuutustodistuksen kopio. Todistuksesta on käytävä ilmi:

    • Hakijan koko nimi
    • Että vakuutus on voimassa kohdemaassa
    • Vakuutuksen kesto

  8. Viisumihakemuslomake

    Yksi kokonaan täytetty ja allekirjoitettu viisumihakemuslomake Lomakkeen on:

    • Oltava täytetty isoilla kirjaimilla
    • Oltava tulostettu ja allekirjoitettu hakijan toimesta

  9. Visumservice Tilauslomake

    Kopio verkkosivuillamme tehdystä viisumitilauksesta, joka on lähetetty sinulle sähköpostiin.

    Mikäli tilausta ei ole tehty verkkosivuilla, infopaketissamme on viisumitilauslomake, joka tulee täyttää ja toimittaa.

    Huomioithan, että kaikki maksut veloitetaan vasta kun viisumiprosessi on valmis.

  10. Matkustusilmoitus (suositellaan lämpimästi)

    Suomen ulkoasiainministeriö suosittelee Suomen kansalaisia tekemään matkustusilmoituksen. Ole huoletta ja anna meidän tehdä matkustusilmoitus puolestasi. Tilataksesi tämän lisäpalvelun, on sinun täytettävä tässä infopaketissa oleva lomake ja lähetettävä se meille muiden asiakirjojesi ohella.

Tärkeää tietoa

Matkustusilmoitus

Tunne olosi turvallisemmaksi matkustaessasi ulkomailla, ja anna Visumservice hoitaa rekisteröitymisesi Suomen Ulkoasianministeriötä varten. Palvelu maksaa ainoastaan €17 + ALV matkustajaa kohden ja täytämme matkustusilmoituksen puolestasi. Suomen Ulkoasianministeriö on tietoinen matkasuunnitelmistasi ja rekisteröi tietosi kriisinrekisteröintijärjestelmäänsä varten. Ulkoasianministeriö pitää sinut ajan tasalla tärkeistä tapahtumista niissä maissa joissa matkustat.

Seuraa oheista linkkiä saadaksesi listätietoa ja rekisteröidy: https://visumservice.fi/traveller-registration

Esimerkki lomamatkavaatimuksista seuraavassa tapauksessa: Namibia Viisumi Suomen kansalaisille

  1. Viisumia ei tarvita

    Viisumia ei tarvita korkeintaan 90 päivän oleskeluun kalenterivuoden aikana. Matkustajan velvollisuudet: 

    • Hakijalla on oltava passi , joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen, ja jossa on yksi tyhjä sivu viisumia varten
    • Matkustajalla tulee olla todistus riittävästä varallisuudesta
    • Matkustajalla tulee olla todistus jatko- tai paluulennoista
    • Matkustajalla tulee olla asiakirjat, jotka todistavat matkan tarkoituksen
    • Hänellä on oltava kaikki tarvittavat matkustusasiakirjat seuraavaan kohteeseen
    • Hänen on vahvistettava lentoyhtiön kanssa, että koneeseen saa nousta ilman viisumia, sillä kyseinen käytäntö saattaa vaihdella