Premium Priority

Korkealaatuisin Sinulle
räätälöity palvelumme

Visumservice Premium Priority

Oletko liian kiireinen hoitamaan viisumihakemustasi?  Visumservice Premium Priority asiantuntijamme hoitaa viisumin alusta loppuun, tarjoten Sinulle mahdollisimman nopeaan käsittelyyn tarvittavaa asiantuntemusta. Koe yksilöllisen Premium Priority-palvelun mukavuus ja varmuus.

Visumservice Premium Priority edut

  1. Premium Priority-tiimi.  Parhaimmat ja kokeneimmat asiantuntijamme hoitavat tilauksesi alusta loppuun.
  2. Aloita palvelu yhden yhteyshenkilön kanssa.  Soita meille numeroon +35 89 424 50 714, lähetä sähköpostia osoitteeseen premiumpriority@visumservice.fi tai täytä verkkohakemus aloittaaksesi palvelun tilaus. Premium Priority-asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä 60 minuutin sisällä toimistoajan puitteissa.
  3. Asiakirjojen valmistelu.  Valmistelemme tarvittavat asiakirjat ja lomakkeet puolestasi aina kun se on mahdollista.
  4. Digitaalinen valokuva, viisumi ja passikopio.  Säästä aikaa ja toimita valokuvasi meille sähköisesti. Tallennamme kopion viisumistasi ja passistasi oman turvallisuutesi varmistamiseksi, siltä varalta että passisi katoaa, varastetaan tai se katoaa.
  5. Etuoikeutettu käsittely.   Valitessasi Premium Priority-palvelun, käsittelemme hakemuksesi välittömästi.
  6. Henkilökohtaiset päivitykset.  Pidämme sinut ajan tasalla koko viisumiprosessin ajan haluamasi yhteydenpitovälineen avulla - puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä.
  7. Asiakirjojen kiireellinen nouto ja toimitus.  Saat asiakirjojen noudon ja palautuksen samaan hintaan: Helsingin keskustassa hoidamme asiakirjojen noudon ja passin palautuksen ilman lisämaksua. Muihin osoitteisiin palautamme asiakirjasi pikapostilla.

Visumservice -yrityksen palvelumaksu
Huomaa, että kultakin Premium Priority valitsevalta matkustajalta veloitetaan €250,00 + ALV konsulaatin palvelumaksujen ja Visumservice -yrityksen käsittelymaksujen lisäksi. Jokaisesta lisäkohteesta veloitetaan €50,00 + ALV suuruinen palvelumaksu.

Viisumin ennakkotarkistus

Onko sinulla kiireellinen viisumihakemus tiukalla aikataululla? Käytä Visumservice -ennakkotarkistuspalvelua ja säästä kallista aikaa.Ammattitaitoiset Visumservice-asiantuntijamme tarkistavat asiakirjat, jotta tiedetään, voiko hakemuksen toimittaa sellaisenaan lähetystöön tai onko siinä puutteita.

Lue lisää

Valokuvien muokkaus-ja tulostuspalvelu

Visumservice valokuvapalvelu. Lataa kuva palveluun ja asiantuntijamme varmistavat, että se täyttää lähetystön vaatimukset.

Lue lisää

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirjeemme uusimmista viisumivaatimuksista.

Lue lisää