Kutsut Venäjälle

Venäjälle matkustettaessa kaikilla matkustajilla on oltava viisumi ja virallinen kutsukirje tai turisteille tarkoitettu voucher-kuponki sekä ulkoasiainministeriön tai sen paikallisten edustajien tai asianmukaisen Venäjän Federaation maahanmuuttolaitoksen palvelupisteen turisteille myöntämä viisumipuolto.  Venäjän maahanpääsyvaatimuksissa todetaan, että liikeviisumin saamiseksi Venäjälle tarvitaan kutsukirje. Turistiviisumin saamiseksi Venäjälle tarvitaan turisteille tarkoitettu voucher-kuponki ja turisteille myönnettävä viisumipuolto.

Mikäli suunnittelet Venäjän-matkaa liikeasioissa tai vapaa-ajalla, Visumservice voi hankkia matkalle tarvittavan venäläisen kutsukirjeen liikematkustajalle tai turisteille tarkoitetun voucher-kupongin ja viisumipuollon. Kutsukirjeen tilauksen voi joko tehdä erikseen tai liike- tai turistiviisumin tilauksen yhteydessä lisäämällä kutsu tilaukseen sitä tehtäessä.

Venäjän liikematkaviisumin kutsukirjeen tai turistiviisumin viisumipuollon (support voucher) saamiseksi tulee toimittaa:

  1. Passi. Toimita selkeä värillinen kopio passin henkilösivusta.
  2. Kutsun tai viisumipuollon hakemusTäytä hakulomake venäjän kutsukirjettä tai viisumipuoltoa varten.
  3. Toimita meille asiakirjat. Lähetä toimistoomme värillinen kopio passin henkilösivusta ja täytetty lomake.   Aloitamme hakemuksen käsittelyn sen saatuamme ja ilmoitamme hakijalle hakemuksen etenemisestä. Voit toimittaa nämä meille sähköisesti; ota yhteyttä asiantuntijaamme saadaksesi lisätietoa.

Valitse Visumservice

Nopea.  Visumservice on nopein tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.

Helppo.  Visumservice on helpoin tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.  Asiantuntijamme ovat tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse.

Turvallinen. Visumservice noudattaa alan korkeimpia tietoturvan vaatimustasoja.

Valokuvien muokkaus-ja tulostuspalvelu

Visumservice valokuvapalvelu. Lataa kuva palveluun ja asiantuntijamme varmistavat, että se täyttää lähetystön vaatimukset.

Lue lisää