Matkan suunnittelu

Viisumin hankkiminen on ensimmäinen askel onnistuneeseen matkaan. Visumservice tarjoaa oheiset tietolähteet loppumatkan helppoon ja nopeaan suunnitteluun positiivisen matkustuskokemuksen avittamiseksi.

Ajan tasalla olevat matkustustiedot ja uutiset

  1. Rokotukset.   Monet valtiot edellyttävät matkustajalta kansainvälistä rokotustodistusta eri sairauksia vastaan, maahan saavuttaessa tai sieltä poistuttaessa. Tarkempaa tietoa mahdollisesti tarvittavista rokotuksista matkareitillesi saat omalta lääkäriltäsi ja/tai Rokotukset sivuiltamme.

  2. Matkustustiedotteet.  Tietoa kaikkia maailman maita koskevista ajankohtaisista matkustustiedotteista, julkisista ilmoituksista ja konsulaattien tiedotteista löydät ulkoministeriön verkkosivuilta.
  3. Valuutanvaihto.  Valuuttakursseja voi laskea reaaliaikaisilla kursseilla sekä pitemmän ajan keskiarvoilla. The Universal Currency Converter® -palvelusta löytyvät maailman yleisimmät 85 valuuttaa järjestettyinä niin, että kymmenen suosituinta ovat ensimmäisinä.

  4. Säätila.  Tarkista maan kattava, paikallinen tai koko maailmaa koskeva sääennuste  , valmistautuessasi matkalle.

Valitse Visumservice

Nopea.  Visumservice on nopein tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.

Helppo.  Visumservice on helpoin tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.  Asiantuntijamme ovat tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse.

Turvallinen. Visumservice noudattaa alan korkeimpia tietoturvan vaatimustasoja.

Valokuvien muokkaus-ja tulostuspalvelu

Visumservice valokuvapalvelu. Lataa kuva palveluun ja asiantuntijamme varmistavat, että se täyttää lähetystön vaatimukset.

Lue lisää

Guided-Entry Service

Kansainväliseen matkustamiseen tarvitaan paikkansapitävää tietoa, etukäteen valmistautumista sekä asiantuntevaa ammattitaitoa. Guided Entry on välttämätön palvelu, jonka tarvitset tämän haastavan aikakauden läpi navigointiin. Se tarjoaa henkilökohtaista konsultointia, matkasuunnitelman arvioinnin, räätälöityjä päivityksiä ja paljon muuta. Koe Guided Entryn -palvelun varmuus.

Lue lisää